Christmas competition: Win a dinner for 2

Christmas competition

What is a good colleague for you? This is a question we are very interested in at TimePlan Software, and this year it has become the theme of our big Christmas competition.

 

Right now, you can win a gift card for a dinner for 2 if you let us know what a good colleague is for you. You can write the answer here in the comments field on Facebook right below the video with TimePlan Software’s Anja Lyngø and Mathias Bæch Larsen.

The answer that gets the most likes before Tuesday, 18 December 2018 at. 16:00 wins the gift certificate!

 

Here is a selection of the answers that have already been written in the comments field:

“En god kollega er en der altid hjælper en når man har brug for det. Kan hjælpe andre sted end lige på arbejdet f.eks.”

“Den bedste kollega jeg har, er selve chefen. Hun gir den altid hele armen og hjælper. Som Helle Petersen siger; Vi løfter i flok!”

“En god kollega står altid parat med en hjælpende hånd. Men vigtigst af alt er humøret, som betyder så meget. Vi kan selvfølgelig alle have en dårlig dag eller to og det skal der også være plads til👍 ❤️”

“En god kollega for mig er en der er loyal, stabil og passer sit arbejde så vi andre kan passe vores. Der udover er en god kollega en med godt humør, trøstende ord og skulder hvis der er brug for det,og en der er klar til at hjælpe andre når det brænder på👍🏻”

“For mig er en god kollega en som arbejder aktivt for et godt arbejdsmiljø.Den gode kollega er med til at sætte kolorit på arbejdsdagen, er hjælpsom, loyal og nærværende.🎅🏻🎅🏻🎅🏻”

“En fantastisk kollega er en der passer mine børn når jeg ENDELIG ska ud og spise… og jeg er så heldig at jeg ved jeg har sådan nogle kollegaer… de er nemlig hjælpsomme, skide morsomme og bare skidefede folk.. sådan nogle kollegaer havde jeg altså også på min tidligere arbejdsplads i Ålleren❤️❤️”

“En god kollega er en man både kan grine med, så tårerne triller, men samtidig også kan græde med, når alt vælter og tingene gør ondt. En der lytter, guider og vejleder. Min bedste kollega, arbejder desværre ikke sammen med mig mere, men derfor holder jeg stadig af hende.”

“En god kollega for mig, er en person der kan danse Jitterbug iført en habit af nødder. Hey macarena!”

Do you have a good suggestion for what a good colleague is?

Popular Categories

Would you like to know more? Book a demo with us below:

Latest Posts

Need help?

Book a free demo with us

Something isn’t clear?

Feel free to contact us, and we will be more than happy to answer all of your questions.