Controller med udviklingsambitioner til TimePlan

Drømmer du om at arbejde med IT og økonomi i en international virksomhed i vækst? Er du klar til at bygge videre på dit IT- og økonomitalent hos en af Nordens førende softwareleverandører af Workforce Management-løsninger med hovedkontor i Aalborg? Og trives du i et entreprenant miljø med sammenhold i fokus? Så er du måske TimePlan Softwares nye Controller.

Nyoprettet stilling med gode udviklingsmuligheder

Vi er på udkig efter dig, som er motiveret af følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Sikre optimal udnyttelse af nyt ERP-system på tværs af selskaber (Microsoft Business Central)
  • Ansvar for intern ledelsesrapportering (budgetopfølgning og dashboards)
  • Aktiv rolle i forhold til integration af nye og eksisterende koncernselskaber (procedurer og rapportering)
  • Deltage i processen for månedsafslutning og den tilknyttede rapportering.

Du vil desuden skulle arbejde med at udvikle, optimere og effektivisere administrative arbejdsgange på koncernniveau (digitalisering). Derudover vil controlling aktiviteter, business cases, budget, opgaver i forbindelse med årsafslutning samt udarbejdelse af revisionsmateriale også være en del af din opgaveportefølje.

Alle opgaverne vil være i tæt sparring og samarbejde med TimePlan Softwares CFO, som også vil blive din nye chef.

Nysgerrig, ambitiøs og dygtig controller, der er klar til at vokse i rollen

Du trives i krydsfeltet mellem IT og økonomisk controlling, og du har et ønske om at arbejde for en international organisation, hvor kvalitet og udvikling er nøgleord.

Du har en relevant økonomiuddannelse og gerne 2-3 års relevant erhvervserfaring, eller måske er du nyuddannet med et relevant studiejob bag dig, og du har mod på mere ansvar. Du er en stærk IT-bruger og har en god systemforståelse samt en vilje og lyst til at lære nye systemer at kende.

Som person er du kendetegnet ved, at du er struktureret, analytisk, imødekommende, og at du trives i en til tider travl hverdag. Du er kvalitetsorienteret, faglig stolt og sætter en ære i at nå dine deadlines og levere resultater på højt niveau.

Din personlighed og måde at tilgå mennesker på gør dig til en god og værdsat kollega i hele virksomheden. Du er gerne nysgerrig og har en oprigtig interesse i forretningen, og du kommer gerne med nye forslag og tiltag til forbedringer. Du er åben, udadvendt og god til at samarbejde samt bidrage positivt til hele holdet.

Derudover forventes det, at du er:

  • Drevet af et ønske om at udvikle dig i samarbejde med dine kolleger
  • Nysgerrig på at udvikle den måde, man arbejder på og trives med at udfordre eksisterende arbejdsprocesser
  • Løsningsorienteret og proaktiv
  • Tillidsfuld og har en positiv indstilling til dine kolleger og opgaver
  • Stærk i både tale og skrift på dansk og engelsk.

Udfold dine karriereambitioner hos TimePlan Software

Du tilbydes et attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en veldrevet og velkonsolideret vækstvirksomhed. Omgangstonen er uformel og uhøjtidelig, og der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø.

Du vil hurtigt mærke den stærke kultur blandt dine kommende kolleger, som også har lyst til at se hinanden uden for arbejdstid til forskellige sociale arrangementer. Herudover tilbyder vi naturligvis også frokostordning, sundhedsforsikring, fleksible arbejdsvilkår samt en god balance mellem arbejde-, privat- og familieliv.

Popular Categories

Would you like to know more? Book a demo with us below:

Latest Posts