TimePlan Software avancerer på TOP 100-listen

TimePlan Software A/S er endnu en gang kommet på Computerworlds Top 100-liste over de dygtigste it-virksomheder i Danmark. Denne gang med en betydelig fremgang på både hovedlisten og softwarelisten.

 

I 2019 er TimePlan Software nummer 23 på Computerworlds Top 100-liste over danske it-virksomheder. Inden for kategorien Software er TimePlan Software placeret på en 14. plads. Det er en betydelig forbedring i forhold til 2018, hvor Aalborg-virksomheden lå på en 47. plads på hovedlisten og en 23. plads på Softwarelisten.

 

Konstant på forkant

"Det er med stolthed og ydmyghed, at vi modtager vores placering på TOP 100-listerne i år", siger Rex A. Clausager, CEO, TimePlan Software.

"Vi er virkelig begejstrede over fremskridtene på begge lister. Samtidig er vi opmærksomme på behovet for hele tiden at være på forkant med vores kunders behov og ønsker inden for workforce management. Det er vores medarbejdere og de solide kompetencer, der fortsat skal sikre os en stærk position på disse lister."

TimePlan Software har siden 1995 leveret TimePlan til vagt Planlægning, tidsregistrering og personaleadministration. Virksomhedens kunder er førende service- og detailvirksomheder som JYSK, NETTO, Bauhaus, Magasin Du Nord og First Hotels. I dag bruges TimePlan på 18 sprog i mere end 25 lande.

 

Kriterier for Top 100-listen

Computerworld Magazine kårer hvert år Danmarks dygtigste it-virksomheder på baggrund af virksomhedsplacering inden for fagområderne:

- Driftsresultat i forhold til lønomkostninger
- Afkast af egenkapitalen
- Afkastningsgrad
- Vækst i den primære drift

Top 100-analysen omfatter danske it-virksomheder med personaleomkostninger på mindst 10 mio. kr. eller en rapporteret omsætning på mindst 20 mio. kr.

Computerworld har siden 1996 udgivet Top 100-listen over Danmarks dygtigste it-virksomheder. Nummer et på 2019-listen er Sennheiser Communications.

Se den komplette Top 100-liste for 2019.

Populære kategorier

Vil du gerne vide mere? Book en demo hos os nedenfor:

Seneste indlæg

Har du brug for hjælp?

Book en gratis demo hos os

Er der noget, der er uklart?

Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.