Kundförmedlare går till SOS Børnebyerne og Ønskeland

SOS-bornebyer3

SOS Børnebyerne hjälper internationellt utsatte barn genom att ge tryghed och kärlek till dem som står ensam. Det samma gör Ønskeland lokalt i Nordjylland. Därför donerer vi kundejulegaverne til velgørende initiativ, der gör en forskel. 

 

SOS Børnebyerne

Vad önskar du dig till juli?

En fiskestang? Et TV? En Kay Bojesen Abe?

I Cambodja, Kenya og Gambia står omsorg, næring, lägehjälp og skolegang øverst på ønskelistan.

SOS Børnebyerne gör sit for at opfylde flere af ønskerne. Hver dag sørger organisationen för, at mere end 80.000 børn og unge - i mere end 130 lande - får en tryg opvækst og en kærlig barndom med:

  • Voksenomsorg
  • Skolegang och utbildning
  • Lægehjälp og medicin
  • Børnebyer och ungdomshuse

Alt det kan SOS Børnebyerne ikke gøre uden donationer, varför vi i TimePlan Software er ovenud glade for at kunne hjælpe. Det kan du som kunde också vara, da din julegave er doneret til formålet.

Varför lige SOS Børnebyerne?

Fordi støtten betyder alverdens. I 2001 kastede vi för första gången vår kärlek på SOS Børnebyerne. Her sendte vi et SOS-Julekort ud til vores kunder. Det føltes helt fantastiskt, og dén følelse omdannede vi i 2004 til et decideret sponsorat. Siden da er budgeten til kundejulegaverne doneret til det gode formål.

 

Fordi vi själv har oplevet forskellen. I 2008 besøgte vår grundlægger och bestyrelsesformand, Henrik Baasch, en av SOS Børnebyerne i Gambia tillsammans med sin partner, Kis Flindt. Det gjorde et stort indtryk at opleve donationens betydelse på närmaste håll:

"Vi önskar at støtte børnenes skole og byer, så de får en tryg og rar opvækst. I byerne har børnene en SOS-mor, som tar sig av dem, og de får en utbildning", berättar Henrik Baasch.

Alla kan hjälpa till. Du kan som privatperson eller virksomhed selv tænde et lys i børnenes liv. Sådan kan du stödja.

 

Ønskeland

TimePlan Software har huvudkontor i Nordjylland. I samma stund har vi kunnet uppleva den store forskel, Ønskeland gör for syge børn. Ønskeland erbjuder ophold for alvorligt syge og kronisk syge børn samt deres familier. Opholdet på Øland ved Brovst lad børnene og deres familier træde væk fra sygdommen i en stund, så der er plads til nærvær og hygge.

Det är en svårighet, och i TimePlan Software är vi mycket intresserade av att kunna hjälpa till.

Foruden en ekonomisk donation bidrar vi också med en TimePlan-løsning, så Ønskelands medarbetare kan planlægge vagter och registrera arbetstider på en nem och överskuldsfull sätt.

Vi hoppas att alla i och omkring SOS Børnebyerne og Ønskeland har haft en Glædelig Jul og Godt Nytår. Vi önskar också at sende en stor julehilsen til vores kunder og sige "TAK" fordi, I støtter os i at støtte andre.

Populära kategorier

Vill du veta mer? Boka en demo med oss nedan:

Senaste inlägg

Behöver du hjälp?

Boka en kostnadsfri demo med oss

Är det något som är oklart?

Kontakta oss gärna, så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor.