Jultävling: Vinn en middag för 2 personer

Jultävling

Vad är en bra kollega för dig? Det är en fråga som vi på TimePlan Software är mycket intresserade av, och i år har den blivit temat för vår stora jultävling.

 

Just nu kan du vinna ett presentkort till en middag för två personer om du berättar för oss vad en bra kollega är för dig. Du kan skriva svaret här i kommentarsfältet på Facebook direkt under videon med TimePlan Softwares Anja Lyngø och Mathias Bæch Larsen.

Det svar som får flest gilla-markeringar före tisdagen den 18 december 2018 kl. 16:00 vinner presentkortet!

 

Här är ett urval av de svar som redan har skrivits i kommentarsfältet:

"En god kollega är en som alltid hjälper en när man har brug för det. Kan hjälpa andre sted end lige på arbejdet f.eks."

"Den bästa kollega jag har, er selve chefen. Hun gir den altid hele armen og hjælper. Som Helle Petersen säger; Vi løfter i flok!"

"En god kollega står alltid parat med en hjälpande hand. Men vigtigst af alt er humøret, som betyder så mycket. Vi kan naturligtvis alla ha en dårlig dag eller to og det skal der også være plads til.👍 ❤️"

"En god kollega for mig er en der er lojal, stabil og passer sit arbejde så vi andre kan passe vores. Der udover er en god kollega en med godt humør, trøstende ord og skulder om der er brug for det,og en der er klar til at hjælpe andre når det brænder på.👍🏻"

"For mig er en god kollega en som arbetar aktivt för et godt arbejdsmiljø.Den gode kollega er med til at sætte kolorit på arbejdsdagen, er hjælpsom, lojal og nærværende.🎅🏻🎅🏻🎅🏻"

"En fantastisk kollega er en der passer mine børn når jeg ENDELIG ska ud og spise... og jeg er så heldig at jeg ved jeg har sådan några kollegaer... de er nemlig hjælpsomme, skide morsomme og bare skidefede folk... sådan några kollegaer hade jag alltså också på min tidligere arbetsplads i Ålleren❤️❤️"

"En god kollega er en man både kan grine med, så tårerne triller, men samtidig også kan græde med, når alt vælter og tingene gör ondt. En der lytter, guider og vejleder. Min bästa kollega, arbetar desværre ikke sammen med mig mere, men därför holder jag stadig af hende."

"En god kollega för mig, er en person som kan dansa Jitterbug iført en vana av nødder. Hey macarena!"

Har du ett bra förslag på vad en bra kollega är?

Populära kategorier

Vill du veta mer? Boka en demo med oss nedan:

Senaste inlägg

Behöver du hjälp?

Boka en kostnadsfri demo med oss

Är det något som är oklart?

Kontakta oss gärna, så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor.