Rush sparer kostnader med tidsregistrering i TimePlan

Tidsregistrering i Timeplan

Da Karen Andresen ble administrerende direktør i Rush Denmark , introduserte hun TimePlan fordi online tidsregistrering er et essensielt verktøy for å holde styr på trampolinparkens 60 ansatte. Under TimePlan Softwares besøk til Rush i Aarhus, nøt vi en forestilling på trampolinene og fikk historien om hvordan TimePlan hjelper Karen Andresen og hennes team i de forskjellige avdelingene.

 

Det er en vindfull morgen på Søren Nymarks Vej sør for Aarhus, Danmark. TimePlan Softwares to-manns kamerateam står foran et lager med et blått og rødt "Rush"-skilt over inngangen. Vi filmer raskt skiltet i tilfelle vi trenger det til kundevideoen vi er her for å filme.

I resepsjonen blir vi møtt av to smilende unge kvinner, et kaféområde og 1700 m2 sammenhengende trampoliner i blått, rødt, grønt og rosa.

Rush Denmarks administrerende direktør Karen Andresen og driftsleder Maria Diedrichsen er kledd i fargerike lycra-klær, stablet hår og sportssko. De viser oss rundt i hallene med tretak og trampoliner og forteller oss hvordan Rush bruker vakt Planleggingsmodul i TimePlan for å planlegge hvilke ansatte som skal jobbe i resepsjonen, på banene, i kafeen og i festavdelingen.

 

Mye penger å spare

TimePlan var et av de første verktøyene Karen Andresen kom med da hun ble ansatt som administrerende direktør i Rush Denmark før den store åpningen i 2016. Hun kjente til TimePlans moduler for vakt Planlegger, tidsregistrering , og HR-administrasjon fra sin forrige jobb i varehuset Salling og kunne ikke tenke seg å lansere Rush uten TimePlan.

– For meg er det viktig at vi har et online tidsregistreringssystem fordi vi er 60 ansatte og det er veldig viktig å holde styr på – både når det gjelder personopplysninger, men også når det gjelder tidsregistrering, sier Karen Andresen.

"Det er mye penger å spare når planleggingen og tidsregistreringen er gjort riktig."

 

Enkelt for ansatte og ledelse

"TimePlan er utrolig lett tilgjengelig for ansatte og ledelse," sier Maria Diedrichsen, og viser oss TimePlan-påloggingsterminalene der ansatte stempler inn og ut av deres vakter . TimePlan registrerer nøyaktige arbeidstimer og samler inn data for lønnstjenester i slutten av måneden. TimePlan tar også hensyn til alle tariffavtaler og relevante tillegg for kveld og helg vakter .

"TimePlan gjør det hele veldig enkelt for vår lønnsbokholder," sier Maria Diedrichsen.

 

Tidsplan på mobiler og nettbrett

«Våre ansatte kan se timeplanen sin i TimePlans Web App på mobiltelefoner og nettbrett uansett hvor de er», forklarer Karen Andresen, mens vi intervjuer henne foran kamera ved en av de største trampolinene.

«Våre ansatte bruker også TimePlan for å frigi deres vakter og for å se hvem de skal jobbe med på lørdag. De kan også holde styr på hvor mange timer de har og melde seg på tilgjengelig vakter , legger Karen Andresen til før hun og Maria Diedrichsen hopper på trampolinene for å konkurrere i disiplinene «Hopp så høyt du kan» og «Vent motstanderen med et mykt våpen».

Se Karen og Marias kunstneriske hopp i videoen om Rush.

Populære kategorier

Vil du vite mer? Bestill en demo hos oss nedenfor:

siste innlegg

Trenger du hjelp?

Bestill en gratis demo hos oss

Er det noe som er uklart?

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi mer enn gjerne på alle spørsmålene dine.