Magasin: Veldig god oversikt og fornøyde medarbeidere

Magasin

Siden 2006, Danmarks eldste og største varehus, Magasin du Nord har brukt TimePlan til vakt planlegging, tidsregistrering og HR-administrasjon for sine 1.900 ansatte i København, Lyngby, Rødovre, Odense og Aarhus.

 

«Vi valgte TimePlan fordi det var systemet vi fant var det mest brukervennlige. Vi fikk muligheten til å påvirke utviklingen av programvaren, og dette var veldig viktig for oss, sier Hanne Bjorholm, Personal & Salary Manager i Magasin du Nord.

«For oss er det en stor fordel at våre ledere alltid kan få tilgang til gjeldende data om lønnskostnader på en enkel og rask måte direkte i TimePlan. Våre ledere er ansvarlige for disse tallene innenfor sine budsjetter, og takket være TimePlan kan de sjekke status på daglig basis, forklarer Hanne Bjorholm.

 

Et virkelig godt verktøy

Maria Kai (bildet) er leder for Magasin du Nords Skoavdeling. Det første hun gjør når hun kommer om morgenen er å sjekke TimePlan enten på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen.

«TimePlan er et veldig godt verktøy for meg for å holde styr på hvem som skal jobbe på dagtid og planlegge hele dagens drift. Jeg bruker også TimePlan om kvelden for å se på planen for neste dag og for å forutse eventuelle problemer med dekning av vakter i travle perioder og hvordan de kan dekkes i god tid, sier Maria Kai.

"Når jeg blir oppringt fra en ansatt som ber om ferie eller som melder seg syk, er det flott å kunne håndtere det i TimePlan med en gang, i stedet for å sitte og bla gjennom papirer eller se gjennom et system som ikke fungerer."

Maria Kai legger til at de ansatte i Skoavdelingen er glade for at de kan få være med på hvem som tar deres vakt og at de alltid kan se hvem de skal jobbe med.

 

Enkelt å estimere kostnader

Anders Højberg Nielsen er Butikksjef for Kosmetikk i Magasin du Nord, og han holder oversikt over arbeidstiden til sine 100 ansatte i avdelingen.

«Den største fordelen med TimePlan er det faktum at programmet gjør det utrolig enkelt å estimere kostnadene våre, både på daglig basis, på ukentlig basis og gjennom hele lønnsperioden. TimePlan gjør det enkelt og overkommelig å overholde våre avtaler, sier Anders Højbjerg Nielsen.

"Avhengig av hvilken avtale den ansatte jobber innenfor, blir de gule hvis de har for få timer, røde hvis de har for mange timer og grønne hvis timetallet samsvarer med det de burde ha."

Anders Højbjerg Nielsen peker på skjermen sin, der TimePlan viser de røde, gule og grønne tellerne.

 

Ansatte får riktig lønn

TimePlans forvaltning av de mange tariffavtalene er en av de viktigste funksjonene for Magasin du Nord.

«En av våre viktigste prioriteringer er selvsagt at våre ansatte får riktig lønn. Det er viktig for oss fordi det er en av de tingene som – hvis noe går galt – er veldig uheldig, sier Anders Højberg Nielsen.

«Det betyr mye for de ansatte at vi får dem til å føle at vi tar vare på ting og gjør jobben vår. Med TimePlan kan våre ansatte se og følge opp dataene vi legger inn, og det gir dem trygghet at de får riktig lønn og vi overholder avtalene vi må overholde.”

 

Se videoen med Magasin (engelsk undertekst):


Populære kategorier

Vil du vite mer? Bestill en demo hos oss nedenfor:

siste innlegg

Trenger du hjelp?

Bestill en gratis demo hos oss

Er det noe som er uklart?

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi mer enn gjerne på alle spørsmålene dine.