Kundejulegaver går til SOS Børnebyerne og Ønskeland

SOS-bornebyer3

SOS Børnebyerne hjelper internasjonalt utsatte barn ved at give tryghed og kjærlighet til dem, der står alene. Det samme gjør Ønskeland lokalt i Nordjylland. Derfor donerer vi kundejulegaverne til velgørende initiativer, der gjør en forskjell. 

 

SOS Børnebyerne

Hva ønsker du deg til jul?

En fiskestang? Et TV? En Kay Bojesen Abe?

I Cambodja , Kenya og Gambia står omsorg , næring, legehjelp og skolegang øverst på tjenesten.

SOS Børnebyerne gjør sit for at oppfylle flere av ønskerne. Hver dag sørger organisasjonen for, at mere end 80.000 børn og unge – i mere end 130 lande – får en tryg opvækst og en kærlig barndom med:

  • Voksenomsorg
  • Skolegang og utdanning
  • Lægehjelp og medisin
  • Børnebyer og ungdomshuse

Alt det kan SOS Børnebyerne ikke gjøre uten donasjoner, hvorfor vi i TimePlan Software er ovenud glade for at kunne hjelpe. Det kan du som kunde også være, da din julegave er donert til formålet.

Hvorfor lige SOS Børnebyerne?

Fordi støtten betyr alverdens. I 2001 kastede vi for første gang vores kjærlighet på SOS Børnebyerne. Her sendte vi et SOS-Julekort ut til våre kunder. Det føltes helt fantastisk, og den følelsen omdannet vi i 2004 til et bestemt sponsorat. Siden da er budsjettet til kundejulegaverne doneret til det gode formål.

 

Fordi vi selv har opplevd forskjellen. I 2008 besøkte vår grunnlægger og bestyrelsesformand, Henrik Baasch, en af SOS Børnebyerne i Gambia sammen med sin partner, Kis Flindt. Det gjorde et stort inntrykk at oppleve donationens betydning på nærmeste hold:

» Vi ønsker å støtte børnenes skole og byer, så de får en tryg og rar oppvekst. I byerne har børnene en SOS-mor, som tar sig af dem, og de får en utdanning «, forteller Henrik Baasch.

Alle kan hjelpe til. Du kan som privatperson eller virksomhet selv tenner og lys i barnas liv. Slik kan du støtte .

 

Ønskeland

TimePlan Software har hovedkontor i Nordjylland. I samme amt har vi kunnet oppleve den store forskjellen, Ønskeland gjør for syge børn. Ønskeland tilbyr opphold for alvorlige syge og kroniske syge børn samt deres familier. Opholdet på Øland ved Brovst lader børnene og deres familier træde vekk fra sykdommen i en stund, så der er plass til nærvær og hygge.

Det er hjerteskjærende, og i TimePlan Software er vi meget beærede over at kunne hjelpe til.

Foruden en økonomisk donasjon bidrager vi også med en TimePlan-løsning, så Ønskelandsmedarbeidere kan planlegge vagter og registrere arbeidstider på en nem og overskuelig måte.

Vi håper at i alle i og omkring SOS Børnebyerne og Ønskeland har hatt en Glædelig Jul og Godt Nytår . Vi ønsker også å sende en stor julehilsen til våre kunder og si 'TAK' fordi, I støtter oss i at støtte andre.

Populære kategorier

Vil du vite mer? Bestill en demo hos oss nedenfor:

siste innlegg

Trenger du hjelp?

Bestill en gratis demo hos oss

Er det noe som er uklart?

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi mer enn gjerne på alle spørsmålene dine.