Julekonkurranse: Vinn middag for 2

Julekonkurranse

Hva er en god kollega for deg? Dette er et spørsmål vi er veldig interessert i hos TimePlan Software, og i år har det blitt temaet for vår store julekonkurranse.

 

Akkurat nå kan du vinne et gavekort på en middag for 2 om du forteller oss hva en god kollega er for deg. Svaret kan du skrive her i kommentarfeltet på Facebook rett under videoen med TimePlan Softwares Anja Lyngø og Mathias Bæch Larsen.

Svaret som får flest likes før tirsdag 18. desember 2018 kl. 16:00 vinner gavekortet!

 

Her er et utvalg av svarene som allerede er skrevet i kommentarfeltet:

“En god kollega er en der alltid hjelper en når man har brukt for det. Kan hjelpe andre steder end like på arbeidet f.eks.

«Den bedste kollega jeg har, er selve kokken. Hun gir den alltid hele armen og hjelper. Som Helle Petersen sier; Vi løfter i flokk!»

“En god kollega står alltid parat med en hjelpende hånd. Men viktigst av alt er humøret, som betyr så meget. Vi kan selvfølgelig alle ha en dårlig dag eller to og det skal også være plass til 👍 ❤️”

“En god kollega for meg er en der er lojal, stabil og passer sitt arbeid så vi andre kan passere våre. Der udover er en god kollega en med godt humør, trøstende ord og skulder hvis der er bruk for det,og en der er klar til at hjelpe andre når det brænder på 👍🏻”

“For mig er en god kollega en som arbeider aktivt for et godt arbeidsmiljø.Den gode kollega er med til å sette kolorit på arbeidsdagen, er hjelpsom, lojal og nærværende. 🎅🏻 🎅🏻 🎅🏻”

“En fantastisk kollega er en der passer mine barn når jeg ENDELIG ska ut og spise… og jeg er så heldig at jeg ved jeg har slike noen kollegaer… de er nemlig hjelpsomme, skide morsomme og bare skidefede folk.. slike noen kollegaer hadde jeg altså også på min tidligere arbeidsplass i Ålleren ❤️ ❤️”

“En god kollega er en man både kan grine med, så tårerne triller, men samtidig kan græde med, når alt vælter og tingene gjør ondt. En der lytter, guider og veileder. Min bedste kollega, arbeider dessverre ikke sammen med mig mer, men derfor holder jeg stadig av hende.”

“En god kollega for mig, er en person der kan danse Jitterbug iført en habit av nødder. Hei macarena!"

Har du et godt forslag til hva en god kollega er?

Populære kategorier

Vil du vite mer? Bestill en demo hos oss nedenfor:

siste innlegg

Trenger du hjelp?

Bestill en gratis demo hos oss

Er det noe som er uklart?

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi mer enn gjerne på alle spørsmålene dine.