18 år med TimePlan: Stadig den beste løsning for ARC

Amager Ressourcecenter (ARC) har la vet vagtplaner og registrert arbeidstid i TimePlan siden 2003. I dag holder d riftskoordinator Robert Bruun Mariage r styr på godt 100 ansatte fordelt på 17 genbrugspladser i Storkøbenhavn. Vi har spurt ham , hvilken forskjell TimePlan gjør i hverdagen — og hvorfor han og ARC- medarbeiderne fortsatt er glade for løsningen etter 18 år. 

 

Robert Bruun Mariager, hvordan hjelper TimePlan deg i hverdagen? 

 Jeg ville ikke kunne håndtere så meget personale på så mange lokasjoner med så mange typer av fravær, som jeg gjør, uten at har et system til å hjelpe mig. Da jeg startet de i genbrugsafdelingen hos ARC i 2001 var der 26 genbrugsvejledere og otte genbrugspladser. I da g er vi cirka 80 genbrugsvejledere fordelt på 17 lokasjoner. TimePlan har håndtert denne veksten uten problemer, og vi regner med å vokse ytterligere i de kommende år. 

 

Hva bruker du TimePlan til i dagligdagen?  

Jeg oppretter nye ansatte, avskediger ansatte, laver endringer i vagtplaner og legger langtidsplaner. Når en medarbeider har ferie eller er syg, legger jeg det inn i TimePlan og flytter folk rundt, så der er den mest optimale dækning på våre gjenbruksplasser. En gang om måneden trekker jeg data til vårt lønnssystem, så våre ansatte får den rette lønnen til tiden.  

 

Hva gjorde ARC før jeg fikk TimePlan?  

Vi lavede vagtplaner på ugebasis i et Word-skema og sendte et printet skjema ud til genbrugspladserne med en ugentlig bil. Men det medførte jo stor risiko for feil. Jeg kunne komme til å skrive den samme personen på to steder på samme dag. Det var også svært at endre tider og bytte vagter. Jeg brukte ufattelig meget tid på det i løpet av en arbeidsdag.  

 

Når fikk jeg TimePlan og hvordan hørte jeg om det?  

I 2003 søgte vi etter software til vagtplanlægning og tidsregistrering . Vi fant tre løsninger og inviterte folk ut, her i TimePlan. Svend Holm fra TimePlan viste, hvordan programmet kunne hjelpe oss. Både han og programmet virket super seriøst. Etter at vi hadde vurdert de tre løsninger og valgt TimePlan, kom Svend Holm ut, med tre disketter og satte systemet op.  

 

Hvordan har du opplevd samarbeidet med TimePlans konsulenter?  

Svend Holm var vår konsulent i mange år. Så tog Rasmus Vestergaard over, da Svend gikk på pensjon. Rasmus hjelper os med at sette overenskomster op. Ham er vi glade for. Han er også tovholder på våre årlige ERFA-møter med andre TimePlan-brukere innen service og transport. Vi får meget ud af at udveksle erfaringer om vagtplaner, styring av fravær osv. med andre bedrifter.  

 

Hvordan har TimePlan gjort dine ansattes hverdag lettere?  

Vi har kontinuerlig lagt til flere nye funksjoner til oppsettet vårt. En, vi er meget glade for, er TimePlan WebApp'en . Her kan genbrugsveiledere og driftsoperatører se deres vagtplaner, feriesaldo , afspadseringskonto og SH-tid. De kan godkende registrerede arbeidstider, ta ledige vagter, mm på deres telefon.  

 

Hvorfor er TimePlan et viktig verktøy for grave og ARC?  

Fordi TimePlan holder styr på våre overenskomster og sørger for, at alle medarbeidere får de riktige tillæg og den riktige lønningen. Vi har seks overenskomster, blant annet for seniorer, folk i fleksjob og timelønnede. Det er genialt, at TimePlan styrer tillæggene i forhold til arbeid på forskudd tid og i weekender. Når du arbeider på en helligdag, får du en dag inn på din SH-konto. Dette ville være super kompliceret å holde styr på i Word eller Excel.  

 

Hva byder fremtiden på for ARC og TimePlan?  

ARC har hjem noen kontrakter i forhold til å samle inn avfald i kommunene. Dette medfører, at der skal ansettes cirka 350 nye skraldemænd M/K. Avdelingen, som skal stå for denne oppgaven, har også valgt TimePlan som deres styringsverktøy. Så i alt vil vi om et års tid ha ca. 450-500 ansatte i TimePlan.  

 

Vil du anbefale TimePlan til andre?  

Ja, helt klart. Jeg har for nylig snakket med andre affaldsselskaber, der var på utkig etter en ny løsning. De rakte ut til mig som referanseperson. Jeg sagde til dem, at jeg ikke har funnet noe, der er bedre endt TimePlan de siste 18 år. Jeg har løpende fulgt med i, hva der skjer med andre systemer og også testet et par stykker. Men TimePlan er stadig den beste løsningen for os. 

Populære kategorier

Vil du vite mer? Bestill en demo hos oss nedenfor:

siste innlegg

Trenger du hjelp?

Bestill en gratis demo hos oss

Er det noe som er uklart?

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi mer enn gjerne på alle spørsmålene dine.