TimePlan Software er blandt de 100 bedste i Danmark

Computerworld top 100 , 2018

TimePlan Software A/S er endnu en gang kommet på Top 100-listen over de mest talentfulde it-virksomheder i Danmark i 2018. Det har Computerworld netop offentliggjort.

 

TimePlan Software A/S ligger som nummer 47 ud af 100 it-virksomheder i Danmark på hovedlisten og som nummer 23 i kategorien Software.

 

Solid vækst i Europa

Siden 1995 har Aalborg-virksomheden TimePlan Software A/S leveret TimePlan til vagt Planlægning, tidsregistrering og personaleadministration. Virksomhedens kunder er førende service- og detailvirksomheder som JYSK, Bauhaus, Magasin Du Nord og Scandic Hotels, og TimePlan anvendes på 16 sprog i 25 lande. TimePlan Software A/S har i de seneste år oplevet en solid vækst i Europa takket være kundeudvidelse og et internationalt netværk af forhandlere.

 

Kriterier for Top 100-listen

Computerworld Magazine kårer årligt Danmarks dygtigste it-virksomheder på baggrund af virksomhedsplacering inden for fagområderne:

- Driftsresultat i forhold til lønomkostninger
- Afkast af egenkapitalen
- Afkastningsgrad
- Vækst i den primære drift

Top 100-analysen omfatter danske it-virksomheder med personaleomkostninger på mindst 10 mio. kr. eller en rapporteret omsætning på mindst 20 mio. kr.

Computerworld har siden 1996 udgivet Top 100-listen over Danmarks dygtigste it-virksomheder. Udover de flotte placeringer på denne liste har TimePlan Software A/S også tidligere anerkendt anerkendelse som Gazelle-virksomhed i det danske magasin Borsen og modtaget en AAA Gold Rating for den højeste kreditvurdering.

Se hele Computerworld Top 100-listen for 2018.

Populære kategorier

Vil du gerne vide mere? Book en demo hos os nedenfor:

Seneste indlæg

Har du brug for hjælp?

Book en gratis demo hos os

Er der noget, der er uklart?

Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.